Thursday, August 28, 2008

Antara yang TERINDAH...

PASAR MALAM UTM 96





Kenangan lalu mengusik kalbu teman...saat-saat indah bersama kengkawan seperjuangan sentiasa bermain di minda teman... mase ni teman baru 2 bulan masuk utm...bulan 8 thn 96... lame dah tuh...mase ni kami bdk kelas dde ambik bahagian jual air ngan abc.. ade ke nak jual air epal...guna epal merah...terkejut org yg order air epal...dpt air colour coklat...Sudden Scream
ni si farid punyer keje la ni...walau mcm manepun blh katakan jualan habis semuanyer cume ade le tggal skit epal merah tu... malam tu kami yg pompuan la kerje keras ngan ade le sorg mamat yg ensem tu...(my hubby :)) yang lain dok sengih2 je kat tepi...cik nurul my best pren tuh...ade 1 mission...tapi tak menjadi la plak... bak kata cik nurul.. " ORG LAIN YG PASANG JERAT....ORG LAIN PLAK YG MENGENA" wakakakaka.... nak buat mcm mane cik nurul...rezeki jangan ditolak...
Alhamdulillah dah 2 anak sekarang.....Couples

3 comments:

nurulbakhisyah said...

ye ler odah sib baik jerat aku tak kena,anyway bagi aku itu semua kenangan yg "tak suke2!!!b-(rasa cam nak reverse back the time dan belajo balik rerajin , uwaaaa.anyway alhamdulillah b coz of utmkl ,I met my hubby now.love u Fidi, fuhhh jiwang sehhh;))

Adda Mohd Dislan said...

tu le tu...betul ape yg dikata...
YG TERSIRAT DAH PUN TERSURAT...
ALLAH lebih tahu segala2nyer...
segala ape yg terjadi ade hikmahnyer.
SUBHANALLAH...

foxshrek said...

hahahahaha.... lawak tul...
GENG BAS SEKOLAH...
siapalah kite sekarang tanpe kenangan itu...