Friday, November 14, 2008

Chocolate Cake RM15

Nak dijadikan cerite... ari yg teman buat choc cake ke hubby teman tuh... teman bagi ke cik sue suruh die bawak ke office sbb kat rmh ni ade 3 org je, sure tak abis nyer... Pastu cik sue dia saje lak buat offer kalu sesape nak order silakanlah... teman ok jer sbb kek tu sgt mudah dan segera je resepinyer... ade la 2 org kengkawan cik sue mengorder... oleh kerana last week penuh ngan episode sakit perut... baru le semalam tercapai nak buat kek utk dijual...hihi..
pagi2 smlm buat 1 kek utk tuan punyer mencuba... ok pass
tengahari buat 1 lagi.. pastu ptg buat 1 lagi... kali ni buat kurang manis sbb itu yg deme mau...
pastu mlm buat toping die... dlm kul 9 siap le 2 kek utk dijual esok... dlm kul 10 tu teman sakit kepala... aduile.... ni mesti sbb test kek byk sgt... teman jadi mabuk choc.. rase nak mual dan pusing kepala.... mcm mane leorg yg buat kek bebyk tu yek... teman baru 3 kek satu hari dah gini jadinyer...
tak de talent la kot.. biler tepon hubby, cerite kat hubby die gelak je... die pun tak harap teman bisness bende yg kene mengerahkan tenaga... kalu redy made tu..die kata ok... huhu.... ala teman pun tak serious mane... temn bg tau kat cik sue.. kalau ade... adela... kalu x de pun takpe...
so ini le rupe kek teman yg siap utk di jual.....

6 comments:

tiey said...

kencang biznes geng...oklah tu..takla boring sgt dok rmh..

tiey said...

Hai adda..tak sangka,diam2 buat bizness.Okla tu terisi gak masa kat rmh.Poket pun terisi..hehe

Adda Mohd Dislan said...

alhamdulillah... baru nak cuba2... hihihi...

MrsDibo said...

nok oder leh? hok ni se.. pos ke KL bleh? kui..kui...kui

Adda Mohd Dislan said...

mrsdibo...mai le dtg umah kat kuantan... teman buat spesel nyer utk mrsdibo....

MrsDibo said...

leh.. tunggu abe aku dpt bonus dulu.. tu pon kalo ada lebih.. kui...kui...kui..